Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Mostra de Projectes Solidaris en l´edició Sant Jordi 2022

Mostra de Projectes Solidaris en l´edició Sant Jordi 2022

Aquest any la Diada de Sant Jordi es va escaure en un dissabte però això no va ser cap impediment perquè els alumnes no ho celebréssin, ben al contrari, la Diada es va avançar dos dies i es van omplir d´actes diversos on els llibres de segona mà i les roses van compartir protagonisme amb les paradetes que els alumnes de secundària van treure com a mostra dels resultats finals dels seus projectes solidaris.

Els alumnes de 4t de Secundària van adherir-se al projecte de la fundació Althaia que duia com a lemes: “Posem-hi el cor” i “La pilota al teu camp“. Tots dos lemes tenen com a objectiu recaptar fons per finançar la construcció d’un nou Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia que permeti millorar les condicions dels espais on els afectats reben els tractaments. Els projecte s´inclou dintre del Servei Comunitari que els alumnes fan durant tot l´any.

Els alumnes de 3r d´ESO dintre dels projectes d’Emprenedoria i Servei Comunitari han realitzat una fira de productes artesanals creats per ells mateixos i cooperatives de venda online dels productes creats, amb l´objectiu de recaptar fons per comprar sacs de dormir als sense sostre.

Els alumnes de primer i segon d´ESO, en el marc del Projecte Sustanability Erasmus Plus han realitzat una sortida pels voltants del congost on han realitzat una recollida selectiva i de deixalles de la zona.

I com cada any els alumnes de 3r d´ESO han anat a visitar els avis de la Residència Valldaura on han pogut obsequiar-los amb un treball personalitzat sobre la Diada de Sant Jordi, el llibre i la rosa.

Tot plegat un Sant Jordi molt Solidari i Sostenible que ha fet un recaptació de més de 1000€ i que ha marcat la primera diada de Sant Jordi de després de la pandèmia.

Projecte Emprenedoria i Servei Comunitari. Paradetes Solidàries Artesanals

Sant jordi 2022