Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Alumnes i mestres de primària participem a un projecte europeu per fomentar la sostenibilitat

Alumnes i mestres de primària participem a un projecte europeu per fomentar la sostenibilitat

El projecte té com a llengua vehicular l’anglès

Mestres de l’escola FEDAC Manresa s’han unit a un projecte e-Twinning per promoure la conscienciació sobre el medi ambient entre els alumnes. El projecte, anomenat Zero Heroes, busca fomentar la col·laboració entre escoles de diferents països i treballar conjuntament per crear un futur més sostenible.

Durant una videoconferència internacional, mestres de Catalunya, França, Grècia i Croàcia van compartir idees i van establir els primers passos per desenvolupar aquest ambiciós projecte. Els alumnes de totes les escoles participants tindran l’oportunitat de treballar en equip, aprendre sobre el canvi climàtic i descobrir solucions innovadores per protegir el planeta.

A través d’activitats lúdiques i educatives, els joves exploraran cinc ODS. A més, podran establir contactes amb companys d’altres cultures i ampliar els seus horitzons.

Estem molt il·lusionats amb aquest projecte“, afirma Anna Arroyo, mestre de primària. “Creiem que és una oportunitat única per sensibilitzar als nostres alumnes sobre la importància de cuidar el medi ambient i promoure la ciutadania global.

A FEDAC Manresa seguim mostrant-nos molt actius en la promoció de la sostenibilitat i implementem diverses iniciatives per reduir la seva petjada ecològica. Amb la participació en “Zero Heroes“, l’escola reforça el seu compromís amb un futur més verd i poc contaminant.

Ho aconseguirem!

Moment de la videoconferència entre diferents mestres per arribar a acords conjunts entre diferents escoles.
Treball cooperatiu a distància
CreaEscola Quality Certificate for Education Website