Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Tecnologies d’última generació s’incorporen a l’escola

Tecnologies d’última generació s’incorporen a l’escola

Una talladora làser i una nova impressora 3d són les novetats d’aquest curs

Un dels objectius més importants de les escoles FEDAC és proporcionar als nostres alumnes l’assoliment d’una sòlida competència digital, donant resposta a les necessitats del món actual.

Des d’aquest objectius els educadors ampliem els nostres coneixements per a poder incorporar les tecnologies digitals en diferents contextos d’aprenentatges 

Durant el curs passat i a partir del fons europeu Next Generation vam rebre una formació a càrrec d’experts de les empreses Robotix i EIM Consultores., i durant aquest curs estem implementant aquesta formació més pràctica i així mostrar-la i ensenyar-la a utilitzar al nostre alumnat.

Les novetats d’aquest any són una talladora làser i una nova Impressora 3D que ubicarem ben aviat en un espai de l’escola batejat amb el nom d’ “Espai Maker”. L’espai Maker quedarà oficialment inaugurat aquest curs i es disposarà d’una talladora làser, tres impressores 3D i un ordinador amb tot el programari necessari per a poder convertir els dissenys bidimensionals i tridimensionals  creats digitalment , a una realitat física més palpable i amb tot tipus de material físc tals com la fusta, el paper o el cartó.

EL desenvolupament de la competència digital és un repte indispensable en l’educació d’avui en dia. Els docents de les escoles FEDAC vetllem pel correcte assoliment de l´ús adequat i eficient de les innovacions tecnològiques i així ho tenim recollit en el Pla digital de centre i al Pla Tríplex.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website