Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Benvinguts/es a l’escola!

Benvinguts/es a l’escola!

T’expliquem com fem el procés d’adaptació a l’educació infantil

Amb l’inici de curs, coneixem les noves cares i donem la benvinguda als nens i nenes d’I3 (educació infantil) Els més petits i petites de l’escola omplim les aules d’energia i il·lusió.

Durant el mes de setembre vam dur a terme l’adaptació dels nens i nenes d‘I3 de l’escola. Van ser uns dies plens d’emocions que han acabat de la millor manera: amb el somriure dels infants.

Les primeres setmanes són clau perquè els nens i nenes s’adaptin a l’escola, coneguin a les mestres, comparteixin espais amb els companys/es i puguin gaudir d’un curs excepcional i únic.

Volem que els nens i nenes se sentin acollits en un entorn familiar i de confiança, per això comptem amb un equip de mestres que els acompanya, els comprèn, els dona seguretat, respectant la seva individualitat i la seva diversitat.

Durant aquest període hem dut a terme activitats molt variades per tal que els infants es desenvolupin fomentant l’adaptació, els hàbits, l’esforç, el joc, l’esperit crític, l’equilibri emocional i el treball en equip.

I què hem fet en aquests primers dies? Ser molt feliços/es! Hem ballat, hem cantat, hem jugat, hem fet nous amics i amigues i ens ho hem passat d’allò més bé! 

Maduixes i Cireres, benvinguts/es a casa vostra. Serem la vostra família FEDAC els pròxims anys! Comença l’aventura de créixer!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website