Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Concert de Nadal al Kursaal

Concert de Nadal al Kursaal

Els i les alumnes de l’escola FEDAC Manresa tornen a gaudir del concert de Nadal al Kursaal

El passat dilluns dia 12 de desembre, els i les alumnes de l’escola Fedac Manresa van tornar a gaudir del tradicional concert de Nadal, després d’estar dos cursos fent-ho en un format adaptat com a conseqüència de la Covid-19. El concert, que es va dur al teatre Kursaal de la ciutat de Manresa, va arreplegar a tots els alumnes de l’escola, des dels més petits d’I3 fins a l’alumnat del BAT PRO.

Aquesta celebració nadalenca va estar plena de moments molt emocionants, El concert va estar ple de moments molt emocionants i va mostrar la gran feina que van fer tot l’alumnat, juntament amb els especialistes de l’àrea de música, que van preparar cançons tradicionals catalanes, com el caganer; cançons adaptades, com Mamma Mia,  i d’altres internacionals, com All I want for Christmas is you.

Com a novetat d’aquest curs, una part del preu de les entrades que van adquirir les famílies va anar destinat a la Marató, que enguany busca recaptar diners per seguir investigant sobre les malalties cardiovasculars, mostrant una vegada més la vessant més solidària de l’escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website