Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Gran festa amb motiu de la celebració del sant del nostre fundador, el pare Francesc Coll

Gran festa amb motiu de la celebració del sant del nostre fundador, el pare Francesc Coll

L’escola veu renéixer la gran festa del Pare Coll després de la pandèmia amb diferents actes que s’allarguen durant quinze dies

El 19 de maig la nostra escola va celebrar una nova jornada en honor al seu fundador, el pare Sant Francesc Coll. Tot i que algunes de les activitats van haver de ser ajornades a causa del mal temps, ens complau anunciar que seran realitzades durant l’última setmana de maig, ja que diuen que tots els sants tenen anyada!

Cada cicle escolar va organitzar diverses activitats, la majoria de caràcter esportiu i lúdic, per tal de commemorar aquesta important data:

Infantil

Els més petits de l’escola van gaudir d’una tarda ben animada i divertida! Alumnes de diferents cursos de l’ESO van venir al pati dels petits per fer ballar els gegants de l’escola, el DAC i la FE, i també van participar en una matinal esportiva amb curses de sac, jocs amb el paracaigudes, bitlles, futbol i bàsquet.

Primària

Durant tota la setmana, els alumnes de primària van celebrar la Setmana de la Salut i l’English Day. A més, el claustre docent va organitzar una jornada esportiva per a aquest cicle. Els més petits, van gaudir d’una matinal de jocs cooperatius al pati de l’escola, mentre que els grups més grans van anar a les instal·lacions del Congost per participar en jocs competitius i reforçar les relacions entre ells.

Secundària

A la secundària, la majoria dels actes previstos van haver de ser ajornats a causa del mal temps. Les esperades i tradicionals MiniOlimpíades es celebraran el proper 28 de maig a les instal·lacions del Congost, on cada curs participarà en diferents proves d’atletisme. Al final de la jornada, es lliuraran medalles als guanyadors i un petit obsequi per a tots els participants. A més, els alumnes de secundària van gaudir d’una tarda lúdica al pati de l’escola amb diverses activitats organitzades en equip.

AFA

L’Associació de Famílies de l’escola, amb la col·laboració de l’escola, va organitzar una sèrie d’activitats el dissabte 25 de maig, que van començar al matí i es van allargar fins a la nit. Entre elles, va destacar el torneig de futbol, tallers de malabars, Zumba per als més petits i els més grans, servei de bar i vermut popular. A la tarda, es va fer una mostra dels treballs realitzats pels alumnes en el marc del projecte “Viu naturalment“, jocs de cucanya i inflables. Finalment, a la nit, es va celebrar una botifarrada i un ball amb música de discoteca.

Moment d’un dels balls de la festa “Viu naturalment!”

Recuperació i continuïtat

D’aquesta manera, hem pogut recuperar la festivitat del nostre fundador, Francesc Coll i Guitart, que havia estat suspesa a causa de la pandèmia i esperem que, com ja havia estat tradició en el passat, aquesta celebració esdevingui una festa obligada cada any per a tota la comunitat educativa.

Us deixem amb una petita recol·lecció de les imatges que va deixar la festivitat i si us animeu feu una ullada al mur del nostre Instagram i podreu veure un ampli reportatge visual.

Visca el pare Francesc Coll i visca la FEDAC!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website