Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

L’alumnat de l’escola FEDAC Manresa torna a treballar amb la Grace, auxiliar de conversa en llengua anglesa.

L’alumnat de l’escola FEDAC Manresa torna a treballar amb la Grace, auxiliar de conversa en llengua anglesa.

Com els darrers anys, l’escola FEDAC Manresa pretén seguir impulsant l’aprenentatge en llengua anglesa i, durant aquest curs 2023-2024 l’alumnat de l’escola seguirà treballant amb la Grace Schairer, la “Conversation Assistant“.

Grace Schairer és dels Estats Units, de la ciutat de Philadelphia, a l’estat de Pennsylvania. Abans de venir a Manresa, estudiava Saint Joseph’s University. Fa un parell d’anys que la Grace forma part del programa d’auxiliar de conversa de l’escola i la seva tasca s’estén des de l’etapa d’educació infantil (I5) fins al BatPro. La seva participació a l’aula s’estén des del mes d’octubre fins al juny, estant present a les sessions de llengua anglesa, estant com a mínim una hora amb cada grup.

Per tal de treballar la comunicació oral en llengua anglesa, l’speaking, la Grace posa en pràctica amb l’alumnat diferents activitats lúdiques, com ara jocs; role play o diferents dinàmiques, tot facilitant el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes i tenint un impacte positiu en aquest. A més, al coordinar-se amb els diferents especialistes de l’àmbit de llengua anglesa, afavoreix que aquestes activitats que es realitzin estiguin relacionades amb els diferents projectes o temaris que es duen a terme des de l’àrea d’anglès.

En una entrevista que li vam fer la Grace ens va comentar que li agradava molt ser a la nostra escola i que tot i que trobava a faltar la seva família, li agradava molt la ciutat de Manresa i Catalunya.

Tot i que inicialment s’havia plantejat fer estudis de medicina, està descobrint que li agrada treballar com a mestre i que possiblement redirigirà el seu futur cap aquest noi enfocament. Benviguda al món apassionat i vocacional de l’educació Grace!

Dels alumnes de la nostra escola destaca que li va sorprendre que els nens i nenes de l’escola estiguéssin tan contents de veure-la i de poder parlar i practicar l’anglès amb ella i sobretot de l’ interès que tenen pels aspectes culturals i diferencials de la cultura americana i de les diferències respecte de la nostra.

De la gent que ha anat coneixent a Manresa, ens diu la Grace, que és “càlida i oberta” i ara que ja fa un temps que és a Manresa, -ens comenta- “que la gent amb qui parla es posa molt contenta quan els parlo en català i em diuen que el començo a parlar molt bé”.

Si pot es vol quedar un temps encara entre nosaltres i tot i que no depen d’ella creu que ho podrà aconseguir.

Esperem que et quedis amb nosaltres durant tot el temps que desitgis Grace!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website