Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Les esperades “colònies” ja són aquí!

Les esperades “colònies” ja són aquí!

Final de curs: colònies per a tots

Durant aquest mes de juny, els nostres alumnes han tingut la oportunitat de gaudir de les esperades colònies. Aquestes són molt més que un simple viatge, són una experiència que per molts alumnes és  única per descobrir la bellesa del nostre entorn i , sobretot, construir vincles amb els nostres companys i companyes.

Totes les etapes de l’escola, des del petits fins els més grans, tenen programada des de principi de curs les estades de final de curs o colònies, com les solem anomenar.

Colònies a l’etapa d’infantil i  primària

Per als alumnes d’infantil i primer cicle de primària, les colònies van tenir una temàtica especial: “El bruixot l’Ot“. Van passar dos dies fantàstics a Mas Saiol, a Moià, on van poder experimentar la vida enmig de la natura i aprendre a ser més autònoms i responsables.

Els alumnes de tercer de primària, per la seva banda, van viure una aventura diferent a les convivències a Gombrèn. Van visitar el museu del Pare Coll i van participar en activitats a la Casa de Pare Coll, casa mare del nostre fundador..

Del 3 al 5 de juny, els alumnes de sisè  van viure aventures aquàtiques a Torre de la Mora. I del 5 al 7 de juny, els nens i nenes de quart i cinquè van gaudir de diferents activitats a Vall de Lord, com ara tir amb arc i excursions amb bicicleta.

Colònies a la secundària

Els alumnes de 1r i 2n de secundària també van anar de colònies. Els de primer a Gombrèn i els de 2n a Llafranc.

Els alumnes de 1r de secundària han realitzat les colònies a Gombrèn, un espai conegut ja per a ells i que arrela el sentit de la nostra escola perquè és en aquest indret on el pare i sant Francesc Guitart i Coll, fundador de les escoles Dominiques de l’Anunciata, va néixer.

L’estada va ser una nova oportunitat per realitzar activitats a l’aire lliure i compartir els últims moments abans d’iniciar el següent curs.

Les colònies a Llafranc  van ser tot una nova i única experiència per als alumnes de 2n d’ESO. Van poder  gaudir d’uns dies plens d’activitats esportives i moments de convivència en un entorn natural diferent de l’habitual: la platja de la Costa Brava.

Entre els esports aquàtics que van practicar  cal destacar el caiac i l’snorkel, a més a més, també van poder de excursions per la costa i diverses activitats de caire lúdic. 

Des de l’escola volem agrair a tots els monitors que han fet possible que aquesta experiència tan enriquidora hagi suposat l’inici del tancament del curs.

Colònies al BatPro

I no ens oblidem dels nostres alumnes de segon de batxillerat, que van viatjar a Sitges per conviure en bungalows i practicar activitats esportives i aquàtiques, com kayak, paintball, karting i “humor amarillo“. També van tenir l’oportunitat de visitar la ciutat de Barcelona i gaudir d’un dia de platja.

Les colònies han estat una gran oportunitat perquè tots els nostres alumnes descobreixin noves experiències, coneguin altres companys i companyes de diferents edats i aprenguin a treballar en equip i superar reptes. Estem molt orgullosos de veure com han crescut i gaudit durant aquests dies.

Des de l’escola, volem felicitar a tots els alumnes per aquesta gran experiència i esperem que les colònies hagin deixat una petjada positiva en cadascun de vosaltres. Seguim creixent junts, sempre amb il·lusió i creativitat.

Desitgem que aquestes “colònies” hagin pogut enfortir llaços i hagin servit per a fer un bon tancament d’aquest curs.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website