Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

L’escola Fedac Manresa rep el premi per Innovació Educativa

L’escola Fedac Manresa rep el premi per Innovació Educativa

Reconeixement d’innovació Educativa

L’escola FEDAC Manresa ha estat guardonada amb el premi de menció especial per la seva contribució a la innovació en l’educació. Aquest premi es fruit del projecte realitzat per l’alumnat de P6 “eTwinners as Pross”.

El projecte “eTwinners as Pros” va destacar pel seu enfocament innovador en l’educació, promovent la col·laboració entre estudiants de diferents països a través de la plataforma eTwinning. L’alumnat de P6 va participar activament en aquest projecte abordant diferents reptes educatius i culturals.

Aquest premi també és gràcies al paper que van desenvolupar la mestra de Fedac Manresa, Anna Arroyo, juntament amb les especialistes en llengua anglesa dels centres educatius de Grècia i Croàcia. Aquestes van encarregar-se de guiar a l’alumnat durant tot el projecte i de supervisar-los. Fruit d’aquest reconeixement, formaran part d’una jornada de tres dies dedicada a la formació d’educadors a la plataforma eTwinning.

Durant aquestes jornades, les mestres compartiran les seves experiències i els coneixements adquirits a través del projecte “eTwinners as Pros” inspirant a altres educadors a adoptar visions innovadores en l’educació. Al llarg d’aquests tres dies es duran a terme diferents tallers interactius per empoderar als educadors i, fomentar així la col·laboració internacional en l’àmbit educatiu.

El premi de menció especial, juntament amb la participació de la mestra de FEDAC Manresa a la jornada de formació, són una mostra del compromís de l’escola amb l’excel·lència educativa i la promoció de la innovació a l’aula.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website