Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Menció honorífica del diploma dual americà

Menció honorífica del diploma dual americà

Alae El Kanfoudi de 4t d’ESO rep el Certificat de Honor Roll

El nostre estudiant Alae El Kanfoudi de 4t d’ESO ha estat guardonada amb el Certificat de Honor Roll. ¡Felicitats pels teus esforços i la teva dedicació! Estem molt orgullosos de tu!

Alae ha demostrat un compromís excepcional amb els seus estudis, aconseguint aquest prestigiós reconeixement dins del programa de Doble Titulació, que inclou el Batxillerat americà. Aquest assoliment destaca no només la seva excel·lència acadèmica, sinó també la seva capacitat per equilibrar amb èxit els requisits de dos sistemes educatius diferents.

Enhorabona de part de tota la comunitat educativa de FEDAC Manresa! Continuarem donant suport als nostres estudiants perquè aconsegueixin els seus objectius acadèmics i personals. Ja fa quatre anys que a l’escola preparem els alumnes en la modalitat del batxillerat dual. Avui en dia és una bona inversió de futur.

L’escola ja fa anys que va apostar per potenciar l’aprenentatge efectiu de l’anglés i per aquest motiu els iniciem els nens de de ben petits amb l’ àmbit més pràctic: la parla. Els programes eTwinning a la primària i les mobilitats de l’ Erasmus + a la secundària i al BatPro juntament amb el Batxillerat dual formen part de les estratègies per tal de dur un projecte d’escola que dedica la major part del temps a que els alumnes puguin desenvolupar-se en entorns diversos de forma còmoda i relaxant. L’anglès avui en dia és una necessitat bàsica per tal de poder relacionar-se i desenvolupar-se amb èxit en la majoria d’entorns socials i laborals.

Per tots aquells, que com l’Alae voleu aconseguir la doble titulació del batxillerat americà us animo a inscriure-us el pròxim curs. Podeu trobar més informació a feu clic al botó i si creieu oportú als professors d’anglès de l’escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website