Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Representació del BatPro a Macedònia

Representació del BatPro a Macedònia

En el marc del Projecte Erasmus, una representació d´alumnes del BAtPro són aquests dies a Macedònia en un intercanvi amb alumnes de diferents escoles d´Europa. Amb aquest viatge es reprenen les mobilitats que a causa de les restriccions de la pandèmia s´havien suspès, des de fa dos anys.

Erasmus Plus Creative Vibrations té com a objectiu forjar i enfortir les competències clau requerides en el mercat de treball, inclosa la importància de la creativitat i l’esperit emprenedor en la planificació i el desenvolupament professional, en particular aspectes com les condicions actuals del mercat laboral o la necessitat de gestionar-se el propi camí professional, entre altres.

Els alumnes són a la República de Macedònia del Nord on hi ha seran durant una setmana i on hauran pogut aprendre i intercanviar experiències amb alumnes de Polònia, Romania, Portugal i de la mateixa Macedònia. A part de les activitats dedicades a la resolució de problemes amb la metodologia “Design Thinking”, també han està previst que visitin la capital, Skopje, i el preciós llac Ohrid.

Per veure el vídeo feu clic als següents enllaços: Vídeo Erasmus+Creative Vibrations i Preparació a l´escola del projecte.

Erasmus-BatPro Macedònia desembre 2021