Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Viatge final d’etapa a París

Viatge final d’etapa a París

Els alumnes de quart de secundària tornen del viatge de final d’etapa

La setmana passada va marcar el final d’una etapa memorable per als alumnes de 4t de secundària amb el seu viatge a París, una experiència que sens dubte quedarà gravada a les memòries.

La Torre Eiffel, amb la seva imponent estructura metàl·lica, només va ser el començament d’una aventura per la ciutat de la llum. La vista des del Trocadero, al capvespre amb la torre il·luminada, va oferir un espectacle que molts només havien somiat. Però París és molt més que la torre; és una ciutat que explica històries a través dels carrers, monuments i museus. Els Camps Elisis, amb la seva vibrant vida i el preciós castell de Fontainebleau, van transportar els estudiants a una passada històrica ciutat d’esplendor No menys impressionants van ser els majestuosos jardins de Versailles i la seva famosa Sala dels Miralls.

L’Arc de Triomf, recorda el valor i la història de França, mentre que el museu del Louvre guarda al seu interior tresors artístics que són el somni de qualsevol amant de l’art.

També vam poder veure el seu costat bohemi i artístic de París, al barri llatí, on els carrers respiren cultura i vida estudiantil al voltant del riu Sena i de la majestuosa i restaurada catedral de Notredame de Paris, o Montmartre, amb els seus pintorescs carrers i l’aire artístic que es respira a cada cantonada.

Des de la basílica del Sagrat Cor, les vistes de la ciutat són simplement impressionants, oferint un moment de tranquil·litat i bellesa. La visita als “Invalides“, amb la seva imponent arquitectura i la seva importància històrica, va ser un altre dels punts destacats.

I per acabar, la diversió, al parc d’atraccions DisneylandParis, on la màgia i la fantasia van cobrar vida,amb un final perfecte a una experiència inoblidable. Aquest viatge, sens dubte, ha estat una aventura que ha combinat cultura, història, art i diversió, deixant als alumnes records que perduraran tota la vida.

Així ho desitgem tots els vostres professors i professores de l’etapa.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website