Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Serveis de l’escola

La proposta educativa de FEDAC Manresa es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i als alumnes un servei integral, tot mantenint el projecte educatiu de centre.

Menjador

A l’escola tenim cuina pròpia. Cada dia hi elaborem menús casolans segons les pautes d’una dietista amb l’objectiu d’oferir una alimentació variada i equilibrada per satisfer correctament les necessitats nutricials dels alumnes.

Un equip de monitors s’encarrega del servei de migdia: serveix el dinar, controla el menjador, ajuda els més petitons i els ensenya a utilitzar correctament els coberts i a adoptar uns bons hàbits d’alimentació i de comportament.

Servei d’acollida

Oferim un servei d’acollida a partir de les 8.00h del matí per a les famílies dels alumnes d’educació infantil i primària que necessiten deixar els seus fills a l’escola abans de les 9h. Aquest servei també s’ofereix de 17h a 18.30h de la tarda.

Durant aquesta estona lúdica, els alumnes poden jugar amb jocs de taula, pintar o acabar deures, en cas que sigui necessari.

Compra de roba escolar

A través de la botiga online de l’empresa Rompoda podeu fer la vostra comanda de la roba escolar i/o accessoris FEDAC que necessiteu: bates, xandalls, leggins, paravents, dessuadores, portaentrepans, tapaboques, etc. A la secretaria de l’escola tenim un mostrari per comprovar les talles abans de fer la comanda.

Un cop feta la compra a la botiga online, podreu recollir la vostra comanda a l’escola al cap d’unes dies.

Activitats coescolars

 

Big Band FEDAC

A la Big Band FEDAC l’alumnat pot triar entre una oferta amplia d’instruments, com bateria, guitarra i baix elèctric, trompeta, trombó, saxo altom, tenor i flauta travesera.

La Big Band FEDAC també és una aposta clara per aprofitar els espais de l’escola d’una manera global, amb una perspectiva de 360º.

Aula Strings: piano i guitarra clàssica

A partir de segon de primària, els nens i nenes poden participar en aquesta activitat coescolar per aprendre les bases de dos instruments: la guitarra clàssica i el piano.

A més, Vela Club Fitness Manresa s’encarrega de les activitats coescolars esportives.

L' horari de les activitats pel Curs 23-24 és de les 17:15h a les 18:15h 

Altres serveis

Auxiliar de conversa d'anglès

Cada curs escolar acollim a l’escola un/a jove nadiu d’un país de parla anglesa, que actua com a auxiliar de conversa d’anglès. L’auxiliar dona suport als mestres i professors d’aquesta àrea i participa en activitats a l’aula en anglès per afavorir l’expressió i la comprensió oral dels alumnes.

L’objectiu és millorar la competència comunicativa en anglès dels nens i els joves, i també de les famílies que trimestralment l’acullen a casa.

Servei psicopedagògic

A l’escola disposem d’un equip psicopedagògic a càrrec de la psicòloga i optometrista Olga Múrcia. L’equip treballa estretament amb les direccions pedagògiques de cada etapa, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei dona resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes de totes les etapes educatives, i complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Grups CREC

Els grups CREC són un espai de trobada fora de l’horari escolar que potencien el creixement personal dels nens i nenes a partir del fet de compartir vivències en grup d’una manera distesa, lúdica i propera.

Les trobades estan pensades per crear i enfortir lligams d’amistat i d’unió entre els components del grup, conèixer-se més un mateix per millorar les relacions interpersonals i saber gestionar les pròpies emocions.

Al mateix temps, els grups CREC ajuden a reforçar els valors que potencien també des de l’àmbit escolar, com el respecte, la solidaritat, el compromís, l’autoestima…

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website