Nou de Valldaura 19-21 - 08241 Manresa

93 872 84 00

Vine a FEDAC Manresa

Vine a conèixer FEDAC Manresa

FEDAC Manresa és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu. Per això, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any. Fem visites amb l’escola en funcionament.

Associació de Famílies d’Alumnes (AFA)

FEDAC Manresa compta amb el suport de l’Associació de Mares i Pares (AMPA), que s’encarrega d’organitzar activitats durant tot l’any i ofereix una sèrie de serveis per a totes les famílies en col·laboració amb l’escola.

Podeu visitar la web de l’AMPA de FEDAC Manresa: www.ampafedacmanresa.org

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Manresa i vols retrobar-te amb els teus companys, mestres i professors? Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu! T’informarem de les activitats que organitzem i, si ho vols, també podràs formar part del grup d’exalumnes de l’escola.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website